Дитячо-юнацькі клубах за місцем проживання запрошують дітей міста на дозвілля та навчання

Одним із завдань Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді є організація змістовного дозвілля та занять за інтересами дітей та підлітків у позашкільний час.

 

На початку навчального року ЦДЮК «Дивосвіт»  традиційно  запрошує на  Дні відкритих дверей клубів за місцем проживання, які проводяться з метою інформування підлітків та їх батьків про можливості проведення дозвілля за місцем проживання.

 

Так, з 22 по 30 вересня усі охочі мають можливість познайомитись з клубною роботою, гуртками та студіями, які діють у них.  Саме про можливості Центру можна дізнатися з програми  «Дивосвіт запрошує», яка проводиться у клубах.

 

Також у кожному закладі  можна побачити виставки робіт вихованців. Охочі до рукоділля можуть долучитися до  майстер класів у гуртках художньо-ужиткового та  образотворчого мистецтва,  крою та шиття.   Чималу аудиторію глядачів збирають  хореографічний  Зразковий аматорський  колектив «Надія» та колектив сучасної хореографії «Авангард», Зразковий дитячий аматорський колектив «Вокальна студія «Контакт+» та музично-вокальна студія «Контакт».

 

Обов’язково у кожному клубі проводяться  конкурсно-розважальна програма «А у нас у дворі» та робота ігротеки.

 

На сьогодні Центр «Дивосвіт» об’єднує 7 клубів за місцем проживання, в яких функціонують на безоплатній основі 28 різнопрофільних гуртків. У них освіту за інтересами здобувають близько 1000 дітей та підлітків. Окрім того, ще понад 700 вихованців клубів проводять організовано своє дозвілля у клубах з педагогами-організаторами.


Отож, Дні  відкритих дверей тривають. Запрошуємо до клубів за місцем проживання!

27 вересня - День відкритих дверей д/ю клубу «Ровесник» (вул. Ш-Алейхема,96) ;      

28 вересня  - День відкритих дверей д/ю клубу «Вікторія» ( вул. Леваневського, 65) ;                

30 вересня  -  День відкритих дверей д/ю клубу «Перлина» ( вул. Таращанська, 161).              

Дитячо-юнацькі клубах за місцем проживання запрошують дітей міста на дозвілля та навчання


Опубліковано: 25 вересня 2017 року
Поділитися