Дозвілля дітей міста більше цікавим зробить мобільна ігротека

На жаль, об’ְєктивні обставини складаються так, що не всі діти міста мають можливість в літку відпочивати за межами міста. З огляду на це відділу у справах сім’ї та молоді докладає зусиль, щоб дозвілля цих дітей в період канікул було якомога більш змістовним і насиченим. Безпосередньо над розв’язанням цього завдання працює Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт».

 

Мобільна ігротека (конкурсно-розважальна програма «Вуличний квартал розваг»)   вже в другому пункті свого призначення –  двір по вул. Шолом-Алейхема, 96.

         Розпочали ми в клубі «Юність» (вул. Водопійна, 19). Цілий тиждень команда педагогів-організаторів та керівників гуртків Центру  «Дивосвіт» організовували дозвілля дітей. Ми всі не нудьгували. Адже прямо в дворі щодня, чотири години підряд, можна було знайти собі заняття за інтересами. А це й майстер-класи, конурсно-розважальні та спортивні програми.




 



         З понеділка (3 липня)  наша команда в «Ровеснику» і перше,  що ми зробили –  браслетик «Дружба».


         І знову улюблені дітьми програми: Мобільна ігротека «А у нас у дворі», спортивно-розважальна програма «Ура, канікули!», ігротека англійською  та  обов’язково  мікс настільних ігор.



Далі шлях наших ігротек такий:

-  з 10 липня по 14 липня – клуб «Перлина» (вул. Таращанські, 161)

-  з 17 липня по 21 липня – клуб «Супутник» (вул. Героїв Крут, 45)

-  з  24 липня по 28 липня – клуб «Надія» (б-р Олександрійський,86)

-  з 31 липня по 4 серпня – клуб «Олександрія» (вул. Сквирське шосе, 254)

-  з 7 серпня по 11 серпня – клуб «Вікторія» (Лева невського, 65)

Друзі, якщо бачите знайомі адреси і це поблизу вас – ми раді бачити всіх і ділитися з усіма гарним настроєм і позитивом.

Відділ у справах сім`ї та молоді міської ради


Опубліковано: 06 липня 2017 року
Поділитися