Дорожня розмітка – елемент безпеки

    Дорожня розмітка - це один з найважливіших елементів безпеки та організації автотранспортного руху. В нашому місті постійно зростає кількість машин і міська влада приділяє значну увагу підтримці транспортної інфрастуктури в належному стані. З початку року на вулицях міста виконуються роботи по поточному та капітальному ремонту доріг. А на відрізках доріг, де такі роботи завершено, або дорожнє покриття знаходиться в задовільному стані й не потребує ремонту в цьому році, вже почали наносити розмітку.

 

    Наявність розмітки відіграє важливу роль, адже, в момент знаходження за кермом автомобіля вона є засобом візуального орієнтування для водія. Для поліпшення видимості в темний час доби і збільшення терміну експлуатації, в цьому році, застосовується спеціальна дорожня фарба з використанням світлоповертаючих скляних кульок.

 

    Вже нанесено дорожню розмітку на вулицях Київська, Дружби, Ставищанська (від перехрестя з вул.Київська), Заярська та виконуються роботи  на вул.Логінова, Героїв Небесної Сотні та Б.Хмельницького. Роботи продовжуватимуться і в подальшому.

 

 


Опубліковано: 23 травня 2017 року
Поділитися