Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

Щиро вітаю вас зі Святом Останнього дзвоника та успішним завершенням навчального року!

 Проголошені Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем нові соціальні ініціативи «Діти – майбутнє України» свідчать про надзвичайну увагу і турботу держави про дітей та молодь.

Для влади Київщини діти є найціннішим скарбом!І саме для вас, дорогі наші, будуються і відновлюються спортивні майданчики, розширюється мережа гуртків і секцій, організовується літній відпочинок. Переможці інтелектуальних змагань і їхні вчителі отримують стипендії голови Київської обласної державної адміністрації.

За вашої активної участі та за підтримки влади на Київщині феєрично проходять фестивалі, творчі конкурси і масові спортивні змагання: танцювальний марафон «Майбутнє України будуємо разом», творчий конкурс «Я – Київщини гордість і надія!», фольклорний фестиваль «Дитинства пісня Великодня», обласне свято «Віват, науко молода!», спортивні змагання зі шкільного футболу, баскетболу, плавання та багато інших цікавих і змістовних заходів.

У цей святковий день звертаюся до всіх школярів зі словами вітання та побажаннями добра, щастя і здоров'я. Останній шкільний дзвоник сповіщає вам про омріяний прихід літніх канікул. Я вірю в те, що ви проведете їх весело і цікаво, загартуєтеся, навчитеся плавати, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаю кожному з вас, шановні одинадцятикласники, успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани і задуми. Досягаючи значних результатів в особистому і професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, отчий дім, ваших наставників-учителів, рідний край, впевнено та гордо представляйте Київщину і Україну у європейській і світовій спільноті добрими справами і вагомими здобутками.

По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь! Цінуйте і шануйте їхню любов, підтримку, турботу і піклування. Пам’ятайте, що вони є вашою надійною опорою в житті.

У День Останнього дзвоника щиро вітаю та висловлюю особливу подяку освітянам Київщини. Ваша професійна майстерність є запорукою розвитку регіону. Переконаний, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток шкільної освіти, виховання у юних серцях почуття добра, людяності, любові до рідного краю, сім’ї і школи.

Вітаю громаду Київщини, адже День Останнього дзвоника є по-справжньому всенародним святом. Вірю, що спільними зусиллями ми і надалі плекатимемо сучасне й майбутнє регіону – дітей та учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу, гідно представлятимуть її у світі. 

           Щиро ваш

          Голова Київської обласної
          державної адміністрації                           
                      Анатолій Присяжнюк



Опубліковано: 23 травня 2013 року
Поділитися