Пленарне засідання сорок другої сесії Білоцерківської міської ради

23 травня   відбулось пленарне засідання сорок другої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради підтримали депутатські запити В.Ямкового (фракція Народної партії), К.Бугайчука (фракція Партії регіонів), депутатське звернення В.Мазуренка (фракція Партії регіонів).

Депутати міської ради прийняли також звернення до депутатів Київської обласної ради з проханням сприяти прийняттю рішення про встановлення зміни межі м.Біла Церква.

Під час сесійного засідання було затверджено звіт про виконання бюджету м.Біла Церква за І квартал 2013 р., внесено зміни та доповнення до  рішення  міської  ради від  25.12.2012р. № 849-35-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2013 рік».

Депутати міської ради затвердили Програму використання та охорони земель  у м. Біла Церква на період 2013-2016 рр., Програму фінансової підтримки ветеранських організацій та громадських організацій соціального спрямування м. Біла Церква  на 2013-2018 рр. Погодили бізнес-план беззбиткової діяльності ТОВ «Білоцерківвода», затвердили ліміт використання води та відведення стічних вод абонентам м.Біла Церква  на 2013 р. Внесли зміни до рішення міської ради від 01.07.2011 р. № 223-10-VI «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення ярмаркових заходів у м.Біла Церква» та до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 р., затвердженого рішенням міської ради від 21.11.2012 р. № 775-31-VI.

В ході сесійного засідання депутати міської ради прийняли рішення про зміни у структурі та штатних  розписах окремих підрозділів Білоцерківської міської ради, затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг.

Депутати міської ради внесли зміни до міської Програми оздоровлення  та відпочинку дітей міста в 2013 р., затвердженої рішенням міської ради від 21.11. 2012р. № 769-31-VI, затвердили нову редакцію міської комплексної програми подолання дитячої бездоглядності, профілактики негативних явищ у дитячому середовищі, підтримки сімей з дітьми й розвитку соціальних послуг для сім'ї, дітей  та молоді «Назустріч дітям» на 2009-2017 рр., прийняли рішення про перейменування міжшкільного навчально-виробничого комбінату м.Біла Церква і затвердження його статуту в новій редакції та про створення дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу №36 «Ромашка».

В ході засідання також було внесено  зміни та доповнення до Комплексної програми  охорони довкілля  в м. Біла Церква на період 2012-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 24 .11. 2011 р. № 389-14-VI, прийнято рішення про скасування рішення міської ради від 28.03.2013р. № 945-40-VІ та надання згоди на передачу комунального закладу  Білоцерківської міської ради «Станція швидкої медичної допомоги» з власності територіальної громади м.Біла Церква до спільної власності  територіальних громад сіл, селищ та міст Київської області.

Під час засідання сесії міської ради також було розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, А. Король, В.Маршалок, В.Шаравара (фракція Партії регіонів),  С.Беркут, М.Бондаренко, В.Малюк, О. Кучер  (фракція ВО «Батьківщина»),  В.Борзак  (фракція «Фронт змін»),  В.Ямковий, Л.Дригало (фракція Народної партії),  О.Марченко, В. Хмельницький  (фракція ВО «Свобода»),  депутат Я.Яременко, начальник Білоцерківського  міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління  МВС України в Київській області О.Грибенников,  начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, директор ТОВ «Білоцерківвода» О.Бабій.

В різному виступили депутати міської ради – В.Рабенок (фракція Партії регіонів), О.Марченко (фракція ВО «Свобода»).

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, начальник Білоцерківського міжрайонного відділу Управління СБУ в м. Києві і Київській області Р.Шульжук, заступник начальника Білоцерківської ОДПІ А.Васецький, представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 23 травня 2013 року
Поділитися