Долучайтеся до проведення заходів з благоустрою міста!

29 березня у Білій Церкві відбулося засідання штабу з благоустрою, яке провів  заступник міського голови Анатолій Кравець.

Відкрила засідання заступник директора департаменту-начальник управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства міської ради Альона Колотницька, яка повідомила присутніх про заплановані заходи щодо благоустрою міста.

Зокрема присутніх було повідомлено, що двомісячник санітарного очищення, озеленення та благоустрою розпочався у Білій Церкві 18 березня та триватиме до 19 травня ц.р. і на цей період визначено, що кожен четвер – це санітарний день. Проведення загальноміських толок відбудеться 30 березня та 20 квітня. Також у квітні ц.р. відбудуться заходи з озеленення та благоустрою міста, низка загальноміських екологічних акцій за участю шкільної та студентської молоді, колективів підприємств та установ, громадських організацій, які будуть приурочені до Дня довкілля. Заплановано провести й прибирання території острова Дитинства від наслідків буревію до Еко-пікніка, який відбудеться на 14 квітня ц.р.. 

Заступник директора ДЖКГ міської ради довела до відома, що усі підприємства міста, освітні заклади, заклади охорони здоров’я та ін., зобов’язані доглядати за своїми прилеглими територіями та за бажанням долучатися до загальноміських акцій.

Начальник відділу охорони навколишнього природного середовища управління благоустрою та екології ДЖКГ міської ради Тетяна Гапонова повідомила присутнім, що міською радою було прийнято рішення не білити дерева та бордюри в червоній зоні, а саме - прибудинкові території, що виходять на основні вулиці міста.

Під час заходу головуючі на засіданні відповіли на питання присутніх щодо організації проведення заходів з прибирання міста, встановлення освітлення на березі р. Рось в районі мікрорайону «Вокзальна», розміщення біотуалетів та сміттєвих контейнерів на території міста та прибережній зоні, висадки дерев та ін.. Усі пропозиції взяті до уваги, відповідними структурами будуть проводитися пошуки шляхів вирішення вищезазначених питань.

Запрошуємо долучитися всіх охочих жителів міста до заходів щодо благоустрою та озеленення міста. При необхідності вам буде наданий необхідний реманент (граблі, віники, лопати) та великий контейнер для збору сміття.

Звертайтеся в Центр оперативного реагування Департаменту житлово-комунального господарства за телефонами: (063) 310-77-55; (067) 310-77-55; (099) 310-77-55. Він прийматиме ваші заявки цілодобово – в будні та вихідні.

У заході взяли участь: працівники ряду структурних підрозділів міської ради, представники комунальних підприємств Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» та «Інспекція з благоустрою м.Біла Церква», ЖЕКів, ОСББ, ПрАТ «КАТП-1028», БМО «Товариство Червоного Хреста України», громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Долучайтеся до проведення заходів з благоустрою міста!


Опубліковано: 29 березня 2019 року
Поділитися