До 1 березня усі структурні підрозділи міської ради стануть прозорими

Прозорість  у роботі держструктур – понад усе. Про це заявив сьогодні на прес-конференції міський голова Геннадій Дикий. Та оприлюднив графік, за яким підрозділи міськради долучатимуться до електронних тендерів.

-          З 08 лютого на цю систему переходять -  управління соціального захисту населення, управління охорони здоров’я, управління житлово-комунального господарства.

-          З 15 лютого – фінансове управління, управління освіти і науки, управління містобудування та архітектури.

-          З 22 лютого до проведення відкритих торгів долучаться  управління комунальної власності та концесії, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, відділ капітального будівництва, відділ культури та туризму, відділ у справах сім'ї  та молоді, відділ з питань фізичної культури та спорту.

-          З 29 лютого  - відділ бухгалтерії виконавчого комітету міської ради, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служба у справах дітей.           

Навчання представники управлінь і відділів пройшли минулого тижня. Розгорнута презентація пройде найближчими днями для громади та  потенційних учасників тендерів. 

«Ми працюємо заради розвитку Білої Церкви. І  зацікавлені, щоб гроші громади використовували ефективно та відкрито, щоб коженміг вільно проконтролювати:  куди і на що пішли його гроші.  У цьому нам допомогти має система ПРОЗОРРО.-  наголосив міський голова Г.Дикий.

 



Опубліковано: 01 лютого 2016 року
Поділитися