Дякуємо, що оперативно забезпечили постачання питної води у місті

Нещодавно, 09 червня ц.р.,  селі Збаржівка Погребищенського району Вінницької області сталася аварія. Під час транспортування  1,7  тони інсектицидів відбулася ДТП, в результаті чого автомобіль з хімікатами перевернувся у водойму притоки річки Рось. Існувала загроза, того, що  отруйна речовина може дійти течією р.Рось до Білої Церкви. Щоб не ризикувати життям та здоров’ям містян, комісією виконавчого комітету з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було прийнято рішення призупинити водопостачання в м.Біла Церва (детальніше тут).

Аби забезпечити білоцерківців питною водою було організовано її  підвіз у всі мікрорайони міста. Ряд  підприємств різних форм власності, без зволікань почали за власний рахунок, безкоштовно роздавати воду містянам.

Нагадаємо, що увечері, 10 червня водопостачання в місті було відновлено, оскільки за результатами аналізу лабораторії було засвідчено безпечність води. Деталі тут

20 червня міський голова Геннадій Дикий запросив представників цих підприємств, аби подякувати їм за проявлену ініціативу і надану допомогу у оперативному постачанні питної води у соціально-важливі  заклади Білої Церкви та жителям міста.

Він вручив подяки міської ради та її виконавчого комітету: ТОВ "Білоцерківвода", ФОП Камінний Петро Петрович, ТМ "Великополовецька вода", ФОП Нікончук Тетяна Іванівна, ПрАТ "ЖЛК Україна", Аварійно-рятувальному загону СП ДСНС України в Київській області, ТОВ "Білоцерківський завод препаративних форм".

«Ваші розуміння та активна громадянська позиція дозволили подолати тимчасові труднощі без дискомфорту для містян. Постачання води не було вашим обов’язком, але ви допомогли нам пережити цю добу, забезпечити лікарні, дитячі будинки водою. Я вдячний вам за допомогу, добрі справи завжди пам’ятаються, до бізнесу, який є соціально відповідальним гарне ставлення у всьому світі. Ви знайшли час, власні ресурси, проявили активну громадянську позицію, аби допомогти місту та білоцерківцям», - зауважив міський голова.

Нагороджені висловили слова вдячності за увагу та готовність прийти на допомогу у разі необхідності.

Дякуємо, що оперативно забезпечили постачання питної води у місті


Опубліковано: 20 червня 2019 року
Поділитися