День вишиванки

    У цьому році День вишиванки святкували 18 травня. З нагоди свята більшість українців одягають вишиті сорочки, де б вони не були. Свято покликане популяризувати українську культуру і традиції.

 

    Білоцерківці не залишилися осторонь. Таку кількість містян у вишиванках на робочих місцях, в навчальних закладах, у громадському транспорті та й просто на вулицях зустрінеш не кожен день. Крім того, виконавчим комітетом міської ради було ініційовано  флєш-моб «Найкраще фото у вишиванці». За умовами, кожен бажаючий міг зробити своє або  фото колег на робочому місці у вишиванці  й надіслати його з цікавим коментарем.

 

    Дякуємо всім, хто долучився. Всі фото оприлюднено на сторінці Прес-служба Білоцерківської міської ради у мережі Фейсбук. Голосування вподобайками триватиме до 21 травня ц.р. включно. Автор фото, яке набере найбільшу кількість вподобань отримає приз – два квитки в кінотеатр ім. О.Довженка на перегляд цікавого кінофільму.

 

    Дивлячись на фото – можна і з впевненістю сказати, що вишиванки нам дуже личать. Тож давайте частіше їх одягати, вони доречні щодня!


Опубліковано: 19 травня 2017 року
Поділитися