День ветерана

01 жовтня в м. Біла Церква з нагоди Дня ветерана відбулася урочиста зустріч з представниками міських ветеранських громадських організацій.

За дорученням міського голови В.Савчука присутніх ветеранів зі святом привітала керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, відмітивши, що життєвий та трудовий шлях ветеранів війни і праці є прикладом для молодого покоління, адже пропрацювавши все життя в різних галузях життєдіяльності міста, кожен з них, вніс великий вклад в економічний, культурний, соціальний розвиток Білої Церкви. Завдяки щоденній праці, мудрим рішенням старшого покоління було збудовано нашу державу. Сьогодні, в цей складний час, нам необхідно прислухатися до їхніх життєвих порад та зберігати для нащадків закладені ними традиції.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко висловила слова щирої вдячності ветеранам міста за активну життєву позицію,  відповідальне ставлення до дорученої справи та побажала їм довгих років життя.

Присутніх зі святом також привітав голова постійної комісії у справах соціального захисту населення міської ради С.Істомін, відзначивши вагомий внесок старшого покоління у розбудову України, побажав їм здоров’я і довголіття та подарував солодощі.

В ході заходу відбувся святковий концерт у виконанні хору Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» (художній керівник-В.Зіневич), представників міських шкіл мистецтв та учнів загальноосвітніх закладів.

В заході взяли участь начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Т.Велігорська,  представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 01 жовтня 2014 року
Поділитися