День працівників ветеринарної медицини – особливе свято надзвичайних людей

08 серпня у Білій Церкві привітали працівників ветеринарної медицини, професійне свято яких, згідно з Указом Президента України, щороку відзначається в другу неділю серпня.

Від імені міського голови Геннадія Дикого зі словами вітань та вдячності до присутніх звернувся його заступник Олександр Поляруш, який наголосив, що день працівників ветеринарної медицини – особливе  свято надзвичайних людей: «Саме  працівники ветеринарної медицини мають глибоке відчуття доброти, співчуття, вміють розуміти своїх пацієнтів без слів – тільки за одним поглядом, миттєво проводити аналізи, робити діагностику, призначати лікування. Бажаю вам міцного здоров’я, радості від роботи, задоволення від життя, миру, злагоди, достатку, процвітання та з легкістю долати всі негаразди».

Начальник Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області Володимир Вовкотруб, звертаючись до присутніх, підбив підсумки роботи ветеринарної служби міста за рік, наголосивши, що кількість працівників ветеринарної служби не тільки була збережена, але й зросла. Також зауважив, що завдяки роботі служби утримується епізоотичне благополуччя на території Білої Церкви, проводиться належний санітарний контроль харчової продукції на ринках міста, а до фахівців служби постійно звертаються за професійними порадами, що свідчить про їхній професіоналізм та постійне самовдосконалення. До того ж, Білоцерківська міська лабораторія відповідає європейським стандартам, адже пройшла акредитацію в системи якості ISO 17025.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята кращим працівникам були вручені грамоти Київської обласної та Білоцерківської міської рад, подяки від Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області, цінні подарунки та квіти.

Зі словами вітань та найкращих побажань до представників ветеринарної медицини також звернувся голова профспілки агропромислового комплексу Білоцерківського району Володимир Василенко, який вручив ряду працівників подяки від Президії профспілки агропромислового комплексу, подарунки та квіти.

Під час заходу окремо були відзначені кращі молоді працівники та ветерани ветеринарної галузі.

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

День працівників ветеринарної медицини – особливе свято надзвичайних людей

08 серпня у Білій Церкві привітали працівників ветеринарної медицини, професійне свято яких, згідно з Указом Президента України, щороку відзначається в другу неділю серпня.


Опубліковано: 08 серпня 2018 року
Поділитися