День Незалежності України «по-спортивному»

24 серпня у місті Біла Церква в рамках святкування Дня Незалежності України відбувся спортивний фестиваль «Я обираю спорт».

 

У програмі змагань були такі види спорту: парковий волейбол, стріт-бол, футбол, спортивний туризм, дитяча ігротека від «Смайл», фітнес квест від фітнес-клубу «Форма», а також вперше у нашому місті веслування на байдарках та американський футбол.

 

У ході заходу виступила заступник міського голови Ольга Настіна: «За дорученням міського голови Геннадія Дикого я вітаю вас з 26-тою річницею Незалежності України. Мені дуже приємно, що ми святкуємо цей день не лише традиційно, а й «спортивно». На святі присутні як найменші жителі Білої Церкви, так і представники поважного віку».

 

Під час святкування було нагороджено учасників усіх видів змагань дипломами та медалями, а діток – солодкими призами.

 

Свято відбулося за підтримки міського голови Геннадія Дикого, депутата Київської обласної ради Олександра Поляруша, ПП «Маршалок», КП «Міськреклама», ТРК «Крокус 1», святкового агенства «Смайл», ПП «Гренада», ГО «Білоцерківська федерація спортивного туризму», фітнес-клубу «Форма», фонду «Рух Молоді», міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», та ін.

 

У заході взяли участь начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, представники депутатського корпусу Білоцерківської міської ради, працівники управлінь та відділів Білоцерківської міської ради, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ, та ін.

День Незалежності України «по-спортивному»


Опубліковано: 24 серпня 2017 року
Поділитися