День місцевого самоврядування

07 грудня в м.Біла Церква відбулися урочистості збори з нагоди Дня місцевого самоврядування.

В ході урочистостей за дорученням міського голови  Геннадія Дикого його заступник Валерій Гнатюк привітав присутніх із професійним святом,  наголосив, що завдяки об’єднанню зусиль влади всіх рівнів, депутатів міської ради та виконавчих органів, структурних підрозділів та територіальної громади міста забезпечується життєдіяльність Білої Церкви, вирішуються важливі проблем соціально-економічного та культурного розвитку міста, створюються належні умови соціального захисту малозахищених категорій білоцерківців

Висловив слова вдячності працівникам місцевого самоврядування за їх щоденну працю на благо білоцерківців, відмітивши їх професійність та компетентність,  акцентував увагу на вагомій ролі ветеранів сфери в становленні місцевого самоврядування.

З нагоди свята предствникам місцевого самоврядування було вручено ряд нагород.

Так, премією Білоцерківської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування було вручено Вероніці Котлинській, волонтеру Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України - за значний внесок у вирішення соціально-значимих для міської громади питань, активну громадську позицію, патріотизм, волонтерську діяльність, особисту участь у міських акціях, спрямованих на підтримку  людей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Почесною грамотою Київської обласної ради була нагороджена начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська,  ряд працівників було відзначено подяками Київської обласної ради. Нагрудний знак «Відзнака міського  голови» було вручено спеціалісту 1 категорії управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Віталію Ковтуну. Грамотами та подяками міської ради та її виконавчого комітету були відзначені кращі працівники управлінь та відділів.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський відзначив переможців міської спартакіади серед працівників управлінь, відділів, служб виконавчого комітету міської ради та ін.

Заступник міського голови Сергій Пахольчук також вручив подяки за активну участь та високий професіоналізм, проявлені під час командно-штабних навчань на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (ЄДС ЦЗ) Київської області у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період», які відбулися наприкінці листопада.

В ході заходу присутні мали змогу прослухати  виступи у виконанні творчих колективів міської школи мистецтв №1.У заході взяли участь депутати Білоцерківської міської ради, члени виконавчого комітету, заступники міського голови, представники структурних підрозділів міської ради,  громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 07 грудня 2016 року
Поділитися