День, коли ми починаємо вірити в чудеса

19 грудня в м.Біла Церква в Будинку урочистих подій (директор – Тетяна Бурківська) відбулося свято з нагоди Дня св.Миколая, яке було організовано для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Зі щирими словами привітань до діток звернувся міський голова Геннадій Дикий, який зазначив, що те, як провів свій життєвий шлях в далекому минулому св.Миколай, його вчинки, коли він допомагав всім нужденним - є прикладом для сьогоднішніх людей. Наголосив, що зараз день ми всі маємо бути небайдужими до людської біди та посильно допомагати тим, хто цього вкрай потребує.

Присутніх дітей також привітав благочинний Білоцерківського району Української православної церкви Київського патріархату протоієрей Микола Гопайнич . Він зазначив, щоб наслідувати святого потрібно не багато – лише бути добрим, співчутливим, небайдужим до життя інших людей. А також нести добро можна тоді, коли ми молитимося за ближніх. Микола Гопайничп побажав всім Божого благословення.

Привітав дітей зі святом також депутат міської ради, голова Міжнародного благодійного фонду „Відродження Чорнобиля” Микола Дашкевич. Він побажав їм міцного здоров’я та, незважаючи на всі життєві негаразди й випробування долі, йти впевнено вперед.

 В ході свята всі діти отримали подарунки від св.Миколая та гостей заходу,проглянути чудовий концерт у виконанні танцювального колективу «Бон Вояж» та посмакували чай із солодощами.



Опубліковано: 19 грудня 2016 року
Поділитися