Чемпіонат України з велоспорту в Білій Церкві

    09 квітня у місті Біла Церква відбувся етап чемпіонату України з велоспорту.

 

    Чемпіонат України - це багатоденна гонка у всіх категоріях. Останній день змагань відбувся у місті Біла Церква в категорії гонка «Критеріум» за програмою весняного чемпіонату України.

 

    Серед юніорок у комлпексному заліку перемогу отримала білоцерківчанка, вихованка ДЮСШ «Промінь» Софія Шевченко. Серед юніорів перемогу у багатодденнній гонці відсвяткував також вихованець ДЮСШ «Промінь» - Олександр Шевченко.

 

    У командному заліку трійка кращих визначилась у такому складі: перше місце - збірна командра Київської області (Мамчик Максим, Однорог Дмитро, Царенко Кирило, Шевченко Олександр, Мовчан Андрій (ДЮСШ «Промінь»), Панасюк Вадим (БВУФК), друге місце – збірна команда Миколаївської області, третє місце – збірна команда Хмельницької області.

 

    За результатами цих змагань Яна Линник, Софія Шевченко та Сніжана Фарщук включені кандидатами до збірної команди України на участь в Європейському фестивалі серед кадетів, який відбудеться в липні цього року.

 

    У змаганнях взяли участь, близько 100 велосипедистів, з яких 55 юніорів, 23 юніорок ,18 жінок. Учасників було нагороджено медалями та дипломами від Міністерства молоді та спорту України.

Чемпіонат України з велоспорту в Білій Церкві


Опубліковано: 11 квітня 2017 року
Поділитися