Бронежилети найвищого класу захисту для наших рятівників

9 жовтня міський голова Геннадій Дикий відвідав Білоцерківське районне управління ДСНС України в Київській області та передав першому підрозділу управління 29 бронежилетів найвищого класу. 

Бронежилети придбані за кошти місцевого бюджету. На них було виділено 652 тис. грн. Вони  мають 6 клас захисту і їх використовуватимуть для захисту особового складу під час ліквідації надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, спричинених військовими діями.

Міський голова Геннадій Дикий подякував працівникам ДСНС за службу, наголосивши, що вони  працюють у будь-яких умовах,  інколи із вибуховими  елементами.

«За поданням  керівництва підрозділу, враховуючи необхідність закупівлі бронежилетів,  міською радою було виділено кошти та придбано дане обладнання. На жаль, сьогодні такі часи, що ви маєте бути максимально захищені. Ми раді допомогти у цьому нашим рятівникам. Сподіваюся, що бронежилети вам не знадобляться, але маємо бути готовими до будь-яких випадків, бо це, наразі, необхідний засіб захисту, -зазначив Геннадій Дикий.- Це одні з найкращих бронежилетів, які сьогодні можна купити на ринку  в Україні. Бережіть себе. Дякую керівництву, яке небайдуже до особового складу. Ми жителі однієї громади і маємо допомагати одне одному». 

Начальник Білоцерківського районного управління ДСНС України в Київській області Віктор Сподін також  подякував міській владі за  придбані бронежилети для захисту рятівників. 

«Бронезахист - це найнеобхідніше на даний час, адже наші працівники працюють у небезпечних умовах. Ми мали певний запас бронежилетів, а  завдяки цьому надходженню ми на 100%  забезпечені бронезахистом, і рятівники будуть більш впевнені під час ліквідації надзвичайних ситуацій, які виникають у стані війни», - зазначив начальник першого загону ДПРЗ ГУ ДСНС України в Київській області Андрій Гарбузенко. 

 

 

Бронежилети найвищого класу захисту для наших рятівників


Опубліковано: 09 жовтня 2023 року
Поділитися