Бізнес-Місто-Бренд. Перша в Україні стратегічна сесія з територіального брендингу

1 листопада, INVERIA Flow Space (місто Київ, вулиця Володимирська 49А). Початок о 17:00

Вперше в Україні 20 провідних спеціалістів з брендингу, підприємництва та міського управління зберуться на стратегічну сесію, аби на практиці продемонструвати, що гармонійна та ефективна взаємодія міста і бізнесу можлива.

1 листопада у Києві, в INVERIA Flow Space, з 17:00 до 22:00 100 учасників розділяться на 5 груп і під керівництвом провідних спеціалістів з брендингу, представників міських  адміністрацій та головних редакторів провідних видань країни створять практичний кейс - бренд власного міста. В сесії візьмуть участь такі міські голови як Геннадій Дикий (Біла Церква), Олександр Сєнкевич (Миколаїв), Анатолій Бондаренко (Черкаси) та інші. Експертами виступлять  Дмитро Пашко (CEO в INVERIA flow space), Лілія Горєлая (управляючий партнер OSD Group), Андрій Длігач (генеральний директор групи компаній Advanter Group), Крістіна Шехайтлі (Head of strategy в Iamdp), Антон Волнянський (практикуючий маркетолог з 15-річним досвідом).

Спеціально запрошений гість заходу: Олександр Ярема (Заступник Міністра молоді та спорту України).

Також під час заходу відбудеться презентація спеціального випуску ділового журналу «Community», присвяченого історії бренду міста Львова. За десятиріччя команді прогресивних та цілеспрямованих представників адміністрації в команді з бізнесменами вдалося перетворити головне місто Західної України на туристичну мекку й один із найуспішніших брендів держави. А ми віримо, що в Україні є ще багато прекрасних міст, які гідні не меншої уваги та популярності.

Квитки на захід можна придбати за адресою: strategy-brand-networking.2event.com

Кількість місць обмежена.

З питань участі та журналістської акредитації звертатися до

 Анна Бабак

Менеджер проекту Бізнес-Місто-Бренд

+380 63 301 3924

+380 68 887 35 25

 

 З пропозиціями партнерства звертатися до

Володимир Кравчук

Керуючий партнер журналу «Community»

v.kravchuk@community.com.ua



Опубліковано: 26 жовтня 2016 року
Поділитися