Білоцерківці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь - здорова нація»

На прикінці травня ц.р. білоцерківці взяли участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь - здорова нація», що відбувся на базі центру Олімпійських видів спорту «Прибрежний» у селищі Лазурному, Херсонської області.

Щорічно фестиваль «Здорова молодь - здорова нація» об’єднує активну молодь віком до 34 років зі всієї України. Фестиваль проводить Всеукраїнський центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Специфіка фестивалю у тому, що змагання тут не схожі на традиційні спортивні. Цього року учасники грали у рухливі ігри та бампербол, брали участь у квестах, влаштовували перегони на тачках та займались спортивним орієнтуванням.

Учасники фінальної частини фестивалю - переможці обласних етапів змагань. 

У фестивалі брали участь команди з 17 областей України. Від Київської області долучилися спортсмени –  найактивніша спортивна родина Білої Церкви – подружжя Геннадій і Тетяна Карпових.

Після перших видів програми спортсмени з Білої Церкви зайняли третю позицію, але після участі у незнайомій для нашої команди грі бампербол поступилися своїми позиціями. У результаті команда білоцерківців увійшла до вісімки найкращих команд.

У заході взяв участь директор Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк.

Комунальний заклад Білоцерківської міської ради

«Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Білоцерківці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь - здорова нація»


Опубліковано: 04 червня 2019 року
Поділитися