Білоцерківська молодь знову серед кращих 231030

Нещодавно відбулося підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, який  було організовано Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) та Центром адаптації державної служби до стандартів ЄС. Метою конкурсу було підтримати молодь, покращити суспільне сприйняття роботи державних службовців та зацікавити молоде покоління до роботи в державних установах.

 

Молоді люди із понад 100 міст і містечок України та бажаючі, які наразі проживають у Німеччині, Польщі та Бельгії, подали до оргкомітету 204 роботи, з яких 190 – текстових та 14 – відео робіт.

 

Творчі змагання відбувалися у шести номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків», «Політична освіта та політична культура»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»; «Реформування освіти в умовах воєнного стану»; «Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики»; «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України».

 

Отож, за підсумками конкурсу у номінації «Рівні права і можливості жінок і чоловіків», у категорії молодь до 18 років, почесне І місце за представлену відеороботу здобули студенти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну: Максимець Денис, Спіцина Тетяна, Січкарук Марія, Яценко Вікторія.

 

Заохочувальну відзнаку від EU4PAR за письмову роботу у номінації "Реформування держуправління в контексті європейської інтеграції" отримав працівник виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Колотницький Юрій.

 

Вітаємо нашу молодь!

 

Детальніше про підсумки конкурсу: https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com

 


Опубліковано: 30 жовтня 2023 року
Поділитися