«Біла Церква змінилася на краще, і ми з вами змінилися на краще разом із нею»

Відповідно до Статуту територіальної громади міста Біла Церква, який був затверджений рішенням Білоцерківської міської ради  від 29 березня 2018 р. № 2010-48-VII та зареєстрований Міністерством юстиції України від 26 квітня 2018 року № 6 (Додаток 8), Білоцерківський міський голова не рідше одного разу на півроку звітує про свою роботу перед територіальною громадою.

Тож з 21 по 30 жовтня ц.р. у рамках звіту міського голови Геннадія Дикого про роботу Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету за січень-серпень 2019 року відбудуться зустрічі із мешканцями міста (графік див. нижче).

Цього року у звіті були висвітлені такі питання: оснащення навчальних закладів міста, ремонти, освітлення, дозвілля, озеленення, благоустрій, перевезення громадським транспортом, медична реформа, відкриття територіальних центрів соціального обслуговування та багато іншого. Із детальною програмою звіту можна ознайомитись за посиланням

21 жовтня відбулася перша зустріч міського голови із жителями Залізничного селища. Геннадій Дикий подякував присутнім, що вони не байдужі до проблем міста і активно беруть участь у його громадському житті. «На сьогодні у Білій Церкві зроблена величезна робота для того, щоб тут хотілося жити. Ми усіма силами намагаємося створити такі умови, щоб звідси ні в якому разі не хотілося виїхати, а тільки розвивати місто та створювати тут сім’ю».

Заслухавши звіт, жителі мікрорайону мали змогу задати низку питань міському голові, присутнім керівникам структурних підрозділів та підпорядкованих ним служб. Більшість питань та пропозицій стосувалися освітлення вулиць, ремонту доріг та тротуарів, благоустрою, організації дорожнього руху, громадського транспорту та облаштування зливової каналізації. На всі питання були надані відповіді та обговорено можливі шляхи їх вирішення.

Міський голова також зазначив, що цього року було закінчено ремонтні роботи «Горбатого мосту», що значно спростило місцевим жителям маршрут до багатьох інфраструктурних об’єктів та до міської лікарні №2.  Також було заасфальтовано ряд доріг і тротуарів на Залізничному селищі та виконано комплекс робіт по благоустрою.

У зустрічі взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради, заступник міського голови Анатолій Кравець, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Анна Олійник, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

У рамках звіту міського голови про роботу Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету за січень-серпень 2019р. в період із 21 до 30 жовтня ц.р. зустрічі з білоцерківцями продовжуються і відбудуться за наступним графіком:


Місце зустрічі

Адреса

Дата

Час

Білоцерківська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів  № 9 з поглибленим вивченням іноземних мов

вул. Водопійна, 22

22 жовтня

17.30

Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5

вул. Крижанівського, 7

23 жовтня

17.30

Білоцерківська міська рада (велика зала)

вул. Я. Мудрого, 15

24 жовтня

17.30

Білоцерківська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  № 20

вул. Некрасова, 121

28 жовтня

17.30

Білоцерківська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 22

вул. Таращанська, 167

29 жовтня

17.30

Білоцерківська спеціалізована природничо-математична школа І – ІІІ ступенів  № 16 ім. М.О.Кириленка

вул. Зелена, 21

30 жовтня

17.30

 

«Біла Церква змінилася на краще, і ми з вами змінилися на краще разом із нею»


Опубліковано: 22 жовтня 2019 року
Поділитися