Біла Церква– з висоти пташиного польоту

Уже другий рік поспіль у Білій Церкві протягом чотирьох днів, з 23 до 26 серпня, проходив фестиваль повітряних куль «Олександрійська феєрія», присвячений Дню незалежності України.

 

Організаторами святкового дійства виступили: ГО «Біла Церква туристична», компанія «Спартаеро». Захід відбувся на території дендропарку «Олександрія», якому, до речі, цього року виповнилося 230 років, за підтримки спонсорів та партнерів.

 

Організатори та гості під час заходу наголосили, що дане дійство відбувається з метою підвищення туристичної привабливості міста в цілому й дендропарку «Олександрія» зокрема, висловили сподівання, що фестиваль буде проводитися і надалі.

 

Оглянути місто з висоти пташиного польоту всі охочі мали змогу двічі на день: вранці з 07.00 до 09.00 та ввечері з 18.30 до 20.00. Польоти тривали близько години.

 

У фестивалі візьмуть участь понад 200 осіб. Окрім білоцерківців, були гості з таких міст, як Полтава, Харків, Одеса, Київ, Бровари, Кременчук, Сміла, Вишневе, Обухів, Херсон, Вінниця і навіть Таллін (Естонія).

 

Завершиться фестиваль святковою концертною програмою.

 

У заході взяв участь міський голова Геннадій Дикий, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Біла Церква– з висоти пташиного польоту


Опубліковано: 24 серпня 2018 року
Поділитися