Біла Церква відправила в зону АТО вантажівку з технічною допомогою військовим із Київщини

    07 квітня  м. Біла Церква, в рамках програми «Київщина-захистникам України», відправила технічну допомогу для військовослужбовців Збройних Сил України, що беруть участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України.

    Матеріально-технічні засоби будуть доставлені воїнам 72-ї окремої механізованої бригади.

    Командуванням бригади було надано перелік необхідної технічної допомоги, на яку потребують військовослужбовці. Зокрема, військові отримають навігаційну систему наведення вогню, відеокамеру, ноутбук, планшет, телевізор, дизельний електрогенератор, пральну машину,бойлер, запасні частини до військової техніки та ін.

    Вищевказана технічна допомога була зібрана рядом підприємств, установ, організацій різних форм власності та небайдужими жителями м. Біла Церква на загальну суму близько 140 тис. грн.   

    Слід зауважити, що наше місто вже не вперше направляє гуманітарний вантаж в зону проведення антитерористичної операції. Так, в грудні минулого року Білою Церквою було направлено в місця дислокації бойових частин ряд матеріально-технічних засобів, солодощів та новорічних подарунків.

Біла Церква відправила в зону АТО вантажівку з технічною допомогою військовим із Київщини


Опубліковано: 07 квітня 2017 року
Поділитися