Біла Церква готується до святкування Дня міста

У ході прес-конференції виступила заступник міського голови Ольга Настіна. Вона  детально розповіла про майбутнє святкування 985-ї річниці заснування Білої Церкви, яке відбудеться 16 вересня ц.р.

 

«З сивої давнини і неозорому майбутті саме наші предки і наші нащадки є справжнім обличчям Білої Церкви. А сьогодні Біла Церква – це ми! Ми запрошуємо білоцерківців, адже Кожен може зробити цей День народження найкращим! Кожне підприємство, школа, гурток, кожен білоцерківець має можливість втілити свою ідею для цього свята. Кожен з нас може додати свій пазл в спільну картину Дня народження Білої Церкви і показати, що наше місто різноманітне і єдине водночас!», - наголосила Ольга Настіна.

 

Головним елементом свята, буде Міська Святкова Дефіляда – хода головною площею міста, яка об’єднає підприємців, жителів міста, комунальні служби та креативний кластер. Подібні паради поширені в деяких міста Європи, а в Україні такий Парад підприємців пройде вперше.

 

Як і минулого року святкування Дня міста буде організоване коштом спонсорів та партнерів, також завдяки роботі працівників комунальних служб, які вже почали організаційну підготовку до свята.

 

Інформація про заходи поступово з’являтиметься на офіційному сайті Білоцерківської міської ради (https://bc-rada.gov.ua/), в ЗМІ, соціальних мережах, та на сторінці прес-служби Білоцерківської міської ради у соціальній мережі Facebook.


Опубліковано: 30 серпня 2017 року
Поділитися