Багата на таланти білоцерківська земля

27 червня Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий нагородив грамотою переможницю  I-го конкурсу дитячої творчості Київської області «Яскраві діти України», вихованку Білоцерківської школи мистецтв №5 Катерину Баліцьку.

 

Ця десятилітня дівчинка вперше виступила на сцені ще в чотири роки та має низку творчих талантів. Зокрема, вона є лауреатом міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських фестивалів і конкурсів (вокальних та хореографічних). З червня 2014 року і по теперішній час являється телеведучою дитячої програми «Школа Мері Поппінс» на телеканалі «Перший UA» (раніше «Перший національний»).Також, являється ведучою святкових концертів у ПК «Росава» та концертів школи мистецтв № 5. Має акторський талант та прийняла участь у зйомках  кількох телесеріалів, телепередач і рекламах.

 

У червні 2016 р. Катерина Баліцька отримала стипендію Білоцерківського міського голови за успішне навчання та активну громадську діяльність.

 

В ході заходу  міський голова Геннадій Дикий відмітив, що наша білоцерківська земля дуже щедра на таланти, якими ми повинні пишатися та прикладати максимум зусиль для їх творчого розвитку.

 

Побажав Катерині Баліцькій подальших успіхів, наснаги, вдячних слухачів та втілення найсміливіших творчих задумів, а також вручив переможниці подарунок, який буде так необхідний їй під час виступів на сцені для здобуття нових яскравих перемог.

 

Окремо була висловлена вдячність та вручена подяка Білоцерківської міської ради викладачці Катерини Баліцької - Галині Білогур.

 

Також, зі словами побажання творчих здобутків, особистого розвитку та втілення самих сміливих та креативних ідей до Катерини Баліцької звернулися депутат Київської обласної ради, директор ТОВ «Білоцерківвода» Ольга Бабій та заступник міського голови Ольга Настіна.  

 

Ми вітаємо нашу талановиту білоцерківчанку! Бажаємо й надалі їй чимало творчих злетів, професійних здобутків, і нехай ця перемога стане стартом для розвитку її професійної творчості!

Багата на таланти білоцерківська земля


Опубліковано: 27 червня 2017 року
Поділитися