Аудиторські перевірки комунальних підприємств тривають

Під час прес-конференції  для представників ЗМІ міський голова Геннадій Дикий зазначив, що перевірки комунальних підприємств та установ тривають.

Наразі,тимчасовою контрольною комісією Білоцерківської міської ради з питань перевірки комунальних підприємств, бюджетних установ та організацій територіальної громади міста Білої Церкви та інших суб'єктів господарювання, в статутних капіталах яких є частка майна територіальної громади міста завершено аудиторська  перевірку   КП «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс».

«Перевірка проводилась з 19 квітня ц.р. За її результатами було виявлено доволі багато порушень та зловживань, серед яких : не коректні нарахування орендних платежів для орендарів комунального майна, що знаходиться на території комплексу; порушення норм трудового законодавства, виплати і нарахування зарплат; дивне використання вільних коштів, як то відкриття  депозитів рахунків у майже збанкрутілому банку та інше»- наголосив Геннадій Дикий.

Міський голова акцентував увагу , що результатами перевірки вже зацікавилися правоохоронні органі, тому, матеріали передані їм для вивчення та проведення розслідування.

В ході прес конференції міський голова дав відповіді на ряд питань журналістів, які стосувалися проведення конкурсу серед перевізників  на здійснення пасажирських перевезень;  заходів по енергозбереженню; боротьби зі стихійною торгівлею; залучення іноземних інвестицій для подальшого розвитку міста та ін.



Опубліковано: 06 червня 2016 року
Поділитися