Анатолій Присяжнюк привітав ветеранів

В рамках відзначення 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників Міністр доходів і зборів Олександр Клименко та губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк зустрілися з ветеранами Києво-Святошинського району та міста Ірпеня. У вітальному слові очільник регіону наголосив, що сьогодні влада приділяє значну увагу саме належному соціальному захисту ветеранів.

- Обов’язок влади охопити всіх ветеранів війни належним соціальним захистом, якісним медичним обслуговуванням та турботою. Завдяки реалізації соціальних ініціатив та доручень Президента України на Київщині активно продовжують втілюватися в життя понад 40 цільових програм соціального захисту населення, що дозволяє надавати адресну допомогу соціально-незахищеним верствам населення, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

Також губернатор підкреслив, що адресна допомога повинна бути надана кожній соціально-незахищеній людині, яка неодмінно цього потребує.

- Держава сьогодні в боргу перед людьми, які виборювали щасливе майбутнє для своїх нащадків. Сьогодні ми як представники влади повинні йти до ветеранів, адже саме ці люди захищали та відбудовували нашу державу задля щасливого майбутнього наступних поколінь, - сказав Анатолій Присяжнюк. - Ми повинні вивчати проблеми кожної людини та створювати всі належні умови життя для ветеранів. Адже саме ці люди мають найважливіше - неоцінений життєвий досвід, який так важливий для розвитку сучасного суспільства.

У рамках зустрічі Міністр доходів і зборів Олександр Клименко та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк вручили ветеранам подяки та подарунки.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 31 жовтня 2013 року
Поділитися