Альона Колотницька: долучайтеся до прибирання міста. Розпочав роботу Кол-центр департаменту ЖКГ

03 жовтня для представників міських ЗМІ також відбулася прес-конференція заступника начальника департаменту житлово-комунального господарства міської ради - начальника управління благоустрою та екології АльониКолотницької.

 

Вона поінформувала про хід традиційногоосіннього двомісячника санітарного очищення, озеленення і благоустрою Білої Церкви, який  триває у цьому році з 27 вересня по 24 листопада. Загальноміську толоку заплановано провести 21 жовтня та 18 листопада.

 

Альона Колотницька закликала білоцерківців долучитися до прибирання та озеленення міста. Наголосила, що активні й свідомі жителі міста вже звертаються до департаменту житлово-комунального господарства аби допомогти прибрати місця загального користування. Для проведення визначених заходів установа закупила необхідний реманент, який  можна замовити в день прибирання як і  контейнери для сміття.

 

Відмітила, що найактивніші білоцерківці, громадські організації, підприємства та установи будуть відзначені.

 

Заступник начальника департаменту житлово-комунального господарства наголосила не допущенні спалювання опалого листя, оскільки продукти горіння є екологічно шкідливими. Відмітила, що відповідними службами проводитимуться рейди по виявленню порушень та оформлятимуться штрафні санкції.

 

Крім того Альона Колотницька поінформувала, що в тестовому режимі розпочав роботу Кол-центр департаменту, який займатиметься прийомом та обробкою звернень білоцерківців щодо забезпечення належного функціонування житлово-комунальної інфраструктури. З метою оперативного реагування та усунення проблем й зауважень, які надходитимуть від жителів, працівники Кол-центру матимуть зв’язки із відповідними підприємствами, установами та організаціями.

 

Мобільні телефони Кол-центру: 063-310-77-55, 067-310-77-55, 099-310-77-55 та стаціонарний – 30-70-50. Кол-центр департаменту поки працюватиме з 8.30 до 17.00.

 

Заступник начальника департаменту житлово-комунального господарства дала відповіді на питання журналістів щодо механізму проведення рейдів по виявленню випадків спалювання опалого листя; ходу розслідування виявлених незаконних врізокдо колекторів зливової каналізації та ін.


Опубліковано: 03 жовтня 2017 року
Поділитися