Акція «Школярик» для першокласників із багатодітних родин

29 серпня у Білій Церкві відбулася традиційна акція «Школярик» організована БМГО «Спілка неповних та багатодітних сімей «Ластівонька» для багатодітних родин міста, діти яких цього року йдуть до першого класу.

 

Така акція проводиться вже 13-й рік поспіль, і цього навчального року до школи підуть 72 дитини членів спілки (29 дівчаток та 43 хлопчика).

 

За дорученням міського голови Геннадія Дикого із привітаннями до присутніх звернувся його радник Микола Антонюк: «Я хочу привітати усіх присутніх діток із початком першого навчального року у їхньому житті. Бажаю вам досягти високих успіхів у навчанні, а вашим батькам розуміння, підтримувати своїх дітей та радіти їхнім здобуткам. Ці діти – наше майбутнє».

 

Також присутнім були адресовані вітання від народного депутата України Хвичі Мепарішвілі та депутатів міської ради Андрія Короля і Анатолія Гончара.

 

За сприяння міського голови, депутатів різних рівнів та деяких приватних підприємців цього дня усі діти отримали подарунки у вигляді шкільних портфелів, канцелярії,  солодощів та іграшок. У свою чергу, маленькі школярики намалювали ілюстрації на тему «Мирне небо», які волонтери передадуть бійцям, що боронять на сході мир в Україні.

 

У заході взяли участь батьки та рідні майбутніх школярів, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Акція «Школярик» для першокласників із багатодітних родин


Опубліковано: 29 серпня 2018 року
Поділитися