«А у нас у дворі» – справжня феєрія юних талантів!

24 квітня у Білій Церкві відбувся щорічний звітний захід  «А у нас у дворі» Комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу за місцем проживання «Прометей».

У нашому місті функціонує 9 клубів за місцем проживання, в різних мікрорайонах міста. В кожному з повною віддачею працює педагог-організатор, тут діти та підлітки можуть отримати додаткову освіту за інтересами, відвідуючи гуртки на безконкурсній основі, в яких вони навчаються безоплатно. Різнопрофільних гуртків – 47, вихованців у клубах понад дві тисячі. А клуби за місцем проживання – це зручно, корисно та цікаво, вони є унікальною структурою організації дозвілля в нашому місті.

Міська влада розуміє значимість клубної роботи за місцем проживання для жителів Білої Церкви. Це дає можливість всім охочим дітлахам та учнівській молоді з користю проводити свій вільний час та розвивати здібності поруч свого помешкання.

Варто відмітити, що 1 жовтня 2018 року в одне ціле об’єдналися три заклади – Клуб юних техніків «Аврора», який до речі, в цьому році святкує свій 50-річний ювілей, Клуб за місцем проживання «Прометей», який через рік святкуватиме 40 років свого існування та Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» – йому виповнилось 25 років. Протягом всіх цих років чинно та чемно зберігаються всі традиції клубів: це і клубні заходи, свята, конкурси, міжклубні програми,і щорічний звіт, і ціла низка заходів по місту.

Тож за дорученням міського голови Геннадія Дикого з вітальним словом до присутніх звернулася начальник управління з питань молоді та спорту Інна Паливода, яка вручила ряд грамот Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету працівникам клубу «Прометей».

Нагрудним знаком «Відзнака міського голови» було відзначено директора даного закладу Людмилу Гордєєву.

Під час заходу зі своїми кращими творчими номерами виступили юні вихованці клубів за місцем проживання, які продемонстрували своїм вокальні, хореографічні, акторські таланти, а також здібності у цирковому мистецтві.

Під час дійства, яке розпочалося на сцені оригінально, у стилі тусовки під назвою «А у нас у дворі», юні вихованці клубів за місцем проживання вразили присутніх своїми номерами.

Вихованці музично-вокальної студій «Контакт» виконали інструментальні та вокальні композиції, ансамблі дитячої вокальної «Зразкової студії «Контакт +» представили свої досягнення. Учасники колективу сучасної хореографії «Авангард» та хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія» (переможці конкурсів в Україні та за кордоном)  вибрали краще із свого репертуару, аби яскраво проявити себе на звіті. Філігранні номери циркового мистецтва, оцінені на всеукраїнських та міжнародних конкурсах нагородою Гран-прі, продемонструвала циркова студія «Імпульс». КВНівські жарти запропонувала команда театрально-хореографічної студії «Світанок Надросся». Прегарні модниці гуртка крою та шиття засвідчили, що не лише навчились шити одяг, а й уміють виступати як справжні моделі. Вихованці шкіл словесності та програмування підготували черговий випуск газети «А у нас у дворі» Клубу за місцем проживання «Прометей», який було презентовано на заході. Глядачам також було представлено слайд-шоу про діяльність закладу.

У заході взяли участь педагоги, батьки, представники громадськості та ін.

«А у нас у дворі» – справжня феєрія юних талантів!


Опубліковано: 25 квітня 2019 року
Поділитися