Прес-конференція для представників міських засобів масової інформації

04 січня в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяли участь заступник начальника Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області, майор служби цивільного захисту населення А.Стадник та заступник начальника Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції  України в Київській області, підполковник поліції В.Ящук.

Заступник начальника Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області, майор служби цивільного захисту А.Стадник поінформував, що у зв’язку із пониженням температурного режиму, міським головою було підписано розпорядження щодо встановлення із 04 січня ц.р. пересувного пункту обігріву для безхатченків у районі міського центрального пляжу. Даний пункт працюватиме цілодобово, в ньому організовано харчування, медичне чергування та охорона громадського порядку.

Крім того, пункти обігріву також будуть обладнані в приміщеннях:
- Білоцерківської міської організації товариства Червоного Хреста Украни (вул.Турчанінова,1);
- релігійної громади  Євангельських християн баптистів (вул..Шолом-Алейхема, 13);
- релігійної громади Євангельських християн баптистів  (б-р Комсомольський, 15);
-приймального відділення міської лікарні №1 (вул. Я.Мудрого, 49);
-приймального відділення міської лікарні №2 ( вул.Семашко,9);
-Територіального медичного об’єднання (вул.Карбишева, 12);
-пожежної частини №1(вул.Леваневського, 157);
-пожежної частини №3 (вул.Фастівська, 21а);
-пожежної частини №4 (вул.Героїв Чорнобиля, 216).

Заступник начальника Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області, майор служби цивільного захисту населення А.Стадник також акцентував увагу білоцерківців на необхідності дотримання правил техніки безпеки при користуванні газонагрівальними приладами, оскільки, в місті, виникають випадки отруєння витоками чадного газу. Так, в Білій Церкві 04.01.2016р. стався такий випадок отруєння, внаслідок  чого було госпіталізовано родину.

Білоцерківцям також було акцентовано увагу на необхідності дотримання правил техніки безпеки на льоду, щоб уникнути трагічних наслідків.

В ході прес-конференції заступник начальника Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції  України в Київській області, підполковник поліції В.Ящук поінформував про заходи з організації забезпечення охорони громадського порядку даною установою під час проведення в Білій Церкві  Новорічних свят. Наголосив, що за даний період суттєвих порушень громадського порядку не відбулося.

Під час прес-конференції присутні дали відповіді на питання журналістів.



Опубліковано: 04 січня 2016 року
Поділитися