Заради миру, спокою та духовного єднання жителів міста

07 вересня в місті відбулося засідання Білоцерківської міської ради церков, в якому взяли участь 11 представників міських релігійних громад різних конфесій.

В ході зустрічі міський голова Геннадій Дикий наголосив: «Я дуже радий, що в Білій Церкві дійсно функціонує рада церков, адже не всі міста можуть похвалитися взаєморозумінням між різними конфесіями. Звичайно є багато питань, над якими ще потрібно спільно працювати, але я переконаний, що за «круглим столом» нам вдасться  знайти спільні точки дотику і зробити все можливе заради миру, спокою та духовного єднання жителів міста».

В ході засідання присутні обговорили ряд питань, зокрема, щодо участі міських релігійних громад у відзначенні 984-ї річниці заснування міста Біла Церква, пропагування  здорового способу життя серед молоді  та безпосередньої участі релігійних громад у організації таких заходів, розміщенню соціальної реклами, розгляду можливості участі представників духовенства у виховних годинах у навчальних закладах міста  та ін.

Також було прийнято рішення розробити подальший план роботи Білоцерківської міської ради церков до кінця поточного  та на наступний рік.

 На заході були присутні секретар Білоцерківської міської ради Борис Смуток, радник міського голови Микола Антонюк.

 



Опубліковано: 07 вересня 2016 року
Поділитися