Низький уклін гордості нашого міста

В Білій Церкві є багато видатних людей, які своєю щоденною кропіткою працею, щиро переймаючись долею рідного міста, забезпечують його життєдіяльність на належному рівні, створюють комфортні та зручні умови для білоцерківців.

 За особистий внесок та значні заслуги у розвитку науки, культури, освіти, охорони здоров'я, фізкультури і спорту, промисловості, будівництва, транспорту і зв'язку, торгівельного обслуговування, забезпечення законності і правопорядку, суспільного і державного будівництва та соціально-економічного розвитку міста Біла Церква ці білоцерківці були нагороджені високими почесними званнями, а також їх відносять до «Золотого фонду» міста.

 07 вересня відбулася зустріч міського голови Білої Церкви Геннадія Дикого із членами Золотого фонду в рамках святкування Дня міста.

Міський голова привітав присутніх з Днем міста, наголосивши: «Ми зібралися тут завдяки прекрасній традиції щорічно, напередодні Дня міста, вшановувати кращих людей Білої Церкви і висловити вдячність кожному з вас за роботу на ваших робочих місцях та особистий внесок в розвиток рідного міста.

 Біла Церква росте і розвивається завдяки таким його мешканцям, як ви.  Кожен з вас має безпосередній стосунок, до розквіту міста на різних етапах його шляху. Сьогодні важко уявити, як ви, в середині минулого століття, не маючи сучасних гаджетів,  змогли створити потужне промислове місто, з великою історією, потенціалом та великим майбутнім».

 До складу Золотого фонду входять 266 видатних білоцерківців, і в цьому році він поповнився ще шістьма членами.

В ході заходу Геннадій Дикий висловив слова щирої подяки членам Золотого фонду,  побажав всім здоров’я, достатку, а саме головне не зупинятися на досягнутому, а прагнути нових вершин та  вручив свідоцтва шести новим членам Золотого фонду, серед яких:

 1.Груша Петро Кіндратович  – «Почесний громадянин м. Біла Церква»,  лікар-хірург операційного блоку Білоцерківської міської лікарні №1;

2.Скульська Світлана Василівна — «Заслужений лікар України», головний лікар дитячої стоматологічної поліклініки  м. Біла Церква;

3.Анайманович  Ольга Гнатівна – нагороджена  нагрудним знаком «За заслуги»,  медаллю «За працю та звитягу» Президента України, начальник відділу бухгалтерського обліку державного підприємства «Київський обласний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»;

4.Лановенко Світлана Юріївна – «Заслужена артистка України», актриса Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського;

5.Тодоракін Євген Іванович – «Заслужений артист України», артист драми вищої категорії  Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського;

6.Рогов Анатолій Володимирович – «Заслужений лікар України», завідуючий оперативного відділу Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м.Київ.

В ході заходу також були вручені дипломи та грошові винагороди переможцям традиційної виставки-конкурсу картин «Місто над Россю»: за І місце - Леоніду Маадир-Оолу за роботу  «Будівництво мосту через Рось»; за ІІ місце  - Тетяні Максимовій за роботу  «Китайський місток в контражурі»; за ІІІ місце – Анатолію Кирилюку за роботу  «Парк». Всього  на виставці було представлено 19 робіт дванадцятьох білоцерківських художників.

В заході взяли участь секретар міської  ради Борис Смуток, представники громадськості та міських ЗМІ.

В ході заходу присутні проглянули святковий концерт у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.



Опубліковано: 07 вересня 2016 року
Поділитися