Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

03 листопада в м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх із професійним святом привітав його радник Микола Антонюк, який відмітив, що дане свято відзначається щорічно в першу неділю листопада, згідно із Указом Президента України від 13.04.1999 р.

Радник міського голови наголосив, що це свято є свідченням вагомої ролі людей, які щодня забезпечують проведення роботи з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин, а їхня повсякденна праця можливо не завжди помітна, але є дуже важливою як для молодих жителів нашого міста, так і для людей похилого віку.

Микола Антонюк зауважив, що місто Біла Церква є одним із небагатьох міст в Україні в якому є вся палітра установ соціального обслуговування. Висловив слова вдячність за гідну роботу і побажав всім присутнім міцного здоров’я, енергії, наснаги на багато років життя, родинного щастя, сімейного добробуту та успіхів у здійсненні всіх планів та задумів. Також, радник міського голови, вручив працівникам соціальної сфери грамоти та подяки міської ради та її виконавчого комітету за сумлінну працю та  високу професійну активну громадянську позицію.

В ході свята присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. К. Саксаганського.

В заході взяли участь представники міських установ соціального захисту, громадськості та журналісти міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 04 листопада 2016 року
Поділитися