Прибирання снігу: спрацювали добре

14 листопада відбулася традиційна прес-конференція міського голови Геннадія Дикого, в ході якої він зупинився на ряді важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності Білої Церкви. 

Зокрема,  поінформував про організацію роботи по прибиранню снігових заметів, які виникли внаслідок складних погодних умов, що були минулої неділі.  Так, акцентував увагу, що попередньо було проведено ряд  нарад по організації відповідних заходів, які проводилися протягом цих вихідних та відбуватимуться взимку підприємствами і установами різних форм власності.

Міський голова відмітив, що в ніч з 13 на 14 листопада працювало  13 одиниць техніки на основних дорогах та магістралях і   14 одиниць - на прибудинкових територіях.  До прибирання снігу було залучено 490 осіб.  Вночі очищення проводилося двома хвилями.

Висипано 141 т піщано-сольової суміші на особливо небезпечних ділянках та перехрестях.

Аварійними бригадами прибрано 32  повалених дерев . В місті виникло 20 поривів на мережах освітлення, з яких КП БМР «Білоцерківсвітло» оперативно  ліквідовано – 15. Слід зазначити, що в Білій Церкві найкраща ситуація із ліквідацією поривів на мережах, в порівнянні  з містами та населеними пунктами Київщини.

Вдень, 14 листопада, на основних дорогах та магістралях працювало 8 одиниць техніки , а на прибудинкових територіях – 7 одиниць та додатково використано 72т піщано-сольової суміші.

Геннадій Дикий висловив слова подяки підприємствам: ТОВ «Білоцерківське ШЕУ», ПрАТ „КАТП-1028”, КП БМР "Спецкомбінат з надання ритуальних послуг" , КП БМР "БВАК" та ЖЕКам , які взяли активну участь у прибиранні.

«Робота по очищенню перехресть, тротуарів та прибудинкових територій триває й зараз. Крім того, звертаюся до власників магазинів, підприємств, які мають виходи на тротуари, з проханням очищати їх від снігу, оскільки це входить у ваші обов’язки згідно із міськими правилами благоустрою. У разі  невиконання  правил благоустрою проводитимуться штрафування порушників»,- наголосив Геннадій Дикий.

Якщо є питання щодо прибирання снігу, або ще необхідно провести відповідні заходи на певних ділянках доріг, білоцерківці можуть дзвонити до управління житлово-комунального господарства за телефоном 5-10-47.

Міський голова дав відповіді на питання журналістів, які стосувалися прибирання тротуарів, другорядних доріг. А ось стосовно прибирання прибудинкових територій, які знаходяться у підпорядкуванні ОСББ - Геннадій Дикий зауважив, що представники таких об’єднань або самі мають організовувати очищення від снігу або можуть заключати договори із  міськими ЖЕКами на дану послугу.



Опубліковано: 14 листопада 2016 року
Поділитися