На прийомі: кожен зі своїм наболілим

16 листопада відбувся черговий особистий прийом громадян, який провів міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий.

На прийом  цього разу зареєструвалося двадцять  сім білоцерківців, які звернулися за допомогою у вирішенні низки питань,  що найбільше їх турбують.

Зокрема, були підняті питання щодо ремонту проїжджих частин ряду вулиць міста, благоустрою деяких прибудинкових територій. Акцентували увагу громадяни на необхідності проведення обрізки дерев у мікрорайонах міста.

Декілька пенсіонерів  прийшли на прийом до Геннадія Анатолійовича зі своїм наболілим – проханням допомогти відремонтувати квартири, які давно цього потребують. А ось організатори гуртка «Саблезубі», який вчить діток брейк-дансу  просили матеріальної підтримки на своє функціонування.

В чергове було піднято питання будівництва об’їзної дороги, яка б розвантажила міські автошляхи та зменшила вплив вантажного автотранспорту на дороги та будинки по вул.Селянській (Колгоспній) та Таращанській.  Просили містяни розглянути можливість  не змінювати деякі маршрути руху громадського транспорту.

Традиційно чимало звернень жителів міста стосувалося  вирішення  житлових і земельних проблем, надання матеріальної допомоги та інших питань.

Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.

 



Опубліковано: 17 листопада 2016 року
Поділитися