Cольний концерт учениці дитячої музичної школи №2 Н.Чепченко

03 січня в м.Біла Церква відбувся сольний концерт учениці дитячої музичної школи №2, лауреата багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів, стипендіата міського голови Н.Чепченко.

В ході концерту міський голова В.Савчук наголосив, що Біла Церква – місто багате на таланти, серед яких і Н.Чепченко, яка завдяки своїй старанності, наполегливості та музичним здібностям, у віці 14 років, досягла великих творчих досягнень і, виконуючи на високопрофесійному рівні складні твори українських та зарубіжних композиторів, не тільки бере участь у міських концертах, а й представляє місто на численних конкурсах, здобуваючи призові місця.

Міський голова побажав Н. Чепченко нових творчих досягнень, вручив їй цінний подарунок і солодощі та висловив слова вдячності її педагогу– С.Томашевській та за високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок в музично-естетичне виховання дітей вручив їй грамоту Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

На концерті присутні мали змогу прослухати твори у виконанні Н.Чепченко за участю хору «Бельканто».

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, в.о.начальника відділу культури та туризму міської ради П.Красножон, представники громадськості та міських ЗМІ.




Опубліковано: 03 січня 2012 року
Поділитися