28 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

28 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, в ході якого було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності міста.

 

До Дня міста маємо підготуватися якнайкраще

 

З  метою організації відзначення 987-ї річниці Дня міста Біла Церква на належному рівні виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради було прийнято відповідне рішення.

Документом доручено структурним підрозділам міської ради  забезпечити організацію та проведення культурно-масових розважальних заходів, ряду комунальних підприємств –здійснити технічне забезпечення проведення свята тощо.

              Також  затверджено план культурно-масових розважальних заходів з нагоди 987-ї річниці Дня міста Біла Церква.

              Так, передбачається проведення 12-14 вересня таких заходів:

 - зустрічі міського голови з Золотим фондом міста;

- виставки-конкурсу картин «Місто над Россю»;

-урочистостей та святкового концерту;

- покладання квітів до пам’ятника засновнику міста Я.Мудрому;

- святкової Дефіляди;

- культурно-розважальної програми: фестиваль солодощів, лицарський турнір, виставка-продаж декоративно-ужиткового мистецтва, хендмейд, виставка картин,  виставка ретро – автомобілів, виставка архітектурних проектів «Місто майбутнього», виставка-презентація підприємств, організацій, установ Білої Церкви, фото-виставка «Біла Церква історична», Літературна оселя. Цікаві зустрічі з відомими українськими письменниками, квартал «Будь активним та спортивним», квартал дитинства: презентація позашкільних закладів, дитяча концертна програма, ігри, конкурси, флешмоб, майстер-класи, концерти  і багато цікавого.

 

Щодо організацію роботи з питань оприлюднення та оновлення відкритих даних, розпорядником яких є Білоцерківська міська рада

Членами виконавчого комітету ухвалено  рішення про організацію роботи з питань оприлюднення та оновлення відкритих даних, розпорядником яких є Білоцерківська міська рада та її виконавчі органи.

 

 

Рішення прийнято на виконання чинних нормативно-правових актів, а також з метою підвищення ефективності та прозорості діяльності Білоцерківської міської ради.

Документом визначено перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником яких є Білоцерківська міська рада та її виконавчі органи.

Встановлено, що функції розпорядника інформації Білоцерківської міської ради здійснюють її структурні підрозділи (у частині інформації, що отримана, створена та знаходиться у володінні структурних підрозділів) та виконавчий комітет Білоцерківської міської ради (у частині інформації, що отримана, створена та знаходиться у володінні структурних підрозділів).

На керівників структурних підрозділів Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету покладено персональну відповідальність за підготовку, передачу, актуальність, достовірність та своєчасне оновлення на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних інформації, яка підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних і розпорядниками якої є Білоцерківська міська рада та її виконавчі органи.

Управлінню економіки міської ради доручено:

- забезпечити надання до Державного агентства з питань електронного урядування заповненої картки оцінки стану оприлюднення і оновлення відкритих даних Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів  – щороку, до 01 березня  року, що настає за роком оцінки;

- забезпечувати технічний супровід оприлюднення інформації, визначеної у додатку до рішення на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

 

Невдовзі буде проведено  конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква

 

Членами виконавчого комітету було схвалено проект рішення міської ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква».

Даний проект буде винесено на розгляд сесії Білоцерківської міської ради. Передбачено, що документом буде затверджено  конкурсну документацію з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Біла Церква та  склад відповідної конкурсної комісії.

Конкурсна документація, зокрема, містить умови проведення конкурсу, кваліфікаційні вимоги до його учасників, обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості і кількості послуг, характеристику об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення, характеристику, включаючи потужність та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами  (об’єкти перероблення, сортування, утилізація, видалення відходів) тощо.

 

            Конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква заплановано провести  15 листопада 2019 року. 

 

Інші питання, які було розглянуто під час засідання:

 

- внесено зміни  в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 26 квітня 2017 року № 145 «Про  створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам» шляхом викладення його в новій редакції;

- внесено зміни до складу робочої групи з питань надання матеріальної допомоги по програмі «Турбота»;

-затверджено новий склад комісії зі звільнення від плати за надання соціальних послуг;

- встановлено режим роботи низки об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення;

-затверджено склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості для розробки проектно-кошторисної документації по проекту «Реконструкція тротуарної частини по вул. Леваневського (в районі житлових будинків № 55-59); склад комісій з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Київська, 13/1, вул. Молодіжна, 10, вул. Героїв Небесної Сотні, 35;

- затверджено норми споживання теплової енергії на об’єктах теплопостачання  комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» на опалення для населення м. Біла Церква;

- затверджено склад робочої групи з реалізації проекту «Модернізація вуличного освітлення у м. Біла Церква»;

- прийнято рішення  про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу у жовтні – грудні 2019 року;

-затверджено інформаційні картки адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг при Білоцерківській міській раді у галузі містобудування та архітектури

-внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 11 вересня 2018 року № 468 «Про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення» (зі змінами);

- розглянуто низку заяв від фізичних осіб–підприємців,  інших установ щодо розміщення об’єктів зовнішньої реклами, з яких були прийняті відповідні рішення;

- прийняті рішення про упорядкування та присвоєння нових адрес ряду як житлових, так і  нежитлових будівель;

- розглянуто ряд питань щодо квартирного обліку, опікунських питань, щодо захисту особистих прав неповнолітніх осіб та недієздатних осіб  ін.

28 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради


Опубліковано: 28 серпня 2019 року
Поділитися