24-річчя ТОВ СП «Укрінтерм»

06 лютого, в рамках візиту у Білу Церкву, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган привітав колектив ТОВ СП «Укрінтерм» із 24-річчям.

 

Губернатора Київської області разом із міським головою Геннадієм Диким та головою районної державної адміністрації Геннадієм Джегуром зустрів на підприємстві депутат обласної ради і директор ТОВ СП «Укрінтерм» Петро Мороз, який провів невелику екскурсію заводом із виготовлення теплогенеруючого обладнання.

 

«У ТОВ СП «Укрінтерм» колосальна репутація, ви є частиною історії промислової галузі країни. Для Білої Церкви і Київщини ви маєте особливе значення, адже формуєте наш імідж, тому наш обов’язок - підтримувати підприємство за будь-яких обставин», - зазначив Олександр Горган.

 

У ході візиту було вручено почесні грамоти Київської обласної державної адміністрації фінансовому директору ТОВ СП «Укрінтерм» Тетяні Щербаковій та всьому трудовому колективу.

 

З нагоди 24-річчя підприємства також було нагороджено відзнакою «Віра. Честь. Шана.» кращих працівників: головного бухгалтера товариства Тетяну Конєву (13 років стажу роботи на підприємстві), слюсаря-електрика Станіслава Кебу (21 рік стажу роботи на підприємстві) та комерційного директора Сергія Смірного (20 років стажу роботи на підприємстві).

06.02 24-річчя ТОВ СП «Укрінтерм»


Опубліковано: 06 лютого 2018 року
Поділитися