05 червня в урочищі «Голендерня» стартував традиційний легкоатлетичний пробіг «Тропа над Россю»

05 червня в урочищі «Голендерня» стартував традиційний легкоатлетичний пробіг «Тропа над Россю». В цьому році захід був присвячений Дню захисту Дітей  та 30-річчю створення клубу любителів бігу.   

Тридцять років тому, при заводі «Сільмаш» було створено клуб любителів бігу «Струмочок». Пізніше він був взятий під опіку СК «Рось», а в нинішній час це клуб любителів бігу «Білоцерківський марафон».                                                                                                                           В цьогорічних змаганнях взяло участь близько 170 учасників, віком від 4 до 79 років. Серед учасників змагань були й засновники клубу: Михайло Басецький та Ніна Кириленко.

В змаганнях брали участь любителі бігу з таких міст як - Київ, Бровари, Жовті Води, Рівне, Львів та ін. На основній дистанції 15 км переможцями стали : Олександр Самарський (СК «Арсенал») та Прасков‛я Козловська. По закінченню змагань всіх дітей чекали солодкі призи, а дорослих - чай, уха та чудовий настрій.              

Організаторами змагань виступили: відділ з питань фізичної культури та спорту міської ради, клуб любителів бігу «Білоцерківський марафон». Фінансову підтримку надали ТОВ "Белоцерківдрук" та ТОВ "Металлобаза Бочаров".



Опубліковано: 06 червня 2016 року
Поділитися