05.04 Відбулося засідання виконкому

05 квітня відбулося  засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

 

Одним з питань  порядку денного, що розглянули члени виконавчого комітету- про закінчення  опалювального  сезону  2017 - 2018 років у місті  Біла Церква.

 

Відповідно до рішення, виходячи з кліматичних умов, згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами,   враховуючи, що протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує 8 градусів, опалювальний сезон 2017-2018 років  в  м. Біла Церква  для житлового фонду, інших споживачів міста Біла Церква буде закінчено з 06 квітня 2018 року.

 

Комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» доручено продовжити подачу теплоносія для закладів охорони здоров’я, згідно із заявами керівників установ для забезпечення температурного режиму, встановленого нормативними документами.

 

Другим рішенням було затверджено штатний розпис управлінь, відділів, служб міської ради і виконавчого комітету з 12 квітня ц.р. Штатний розпис приведений  у відповідність до прийнятого депутатами міської ради рішення, яким у ряді структурних підрозділів переведені працівники з посад інспекторів на посади осіб місцевого самоврядування. Також у межах штатного  розпису відбулося переведення деяких  посадових осіб місцевого самоврядування з одного відділу в інший.


 


Опубліковано: 05 квітня 2018 року
Поділитися