Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту -рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Положення про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Біла Церква»

Відповідно до Водного кодексу України, ст. 13 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», ст. 15 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", п. 44  ч. 1  ст. 26, ч.ч. 1, 12 ст. 59 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 1.4 Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 року № 190,  Правил охорони поверхневих вод від забруднення зворотними водами,  затверджених  постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  25  березня 1999 р. № 465,  Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення, затверджених наказом Міністерства регіонального  розвитку,  будівництва  та  житлово-комунального  господарства  України 01 грудня 2017 р. № 316, повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Білоцерківської міської ради  «Про затвердження Правил приймання стічних вод до  системи централізованого водовідведення м. Біла Церква».

Даний проект розроблений з метою захисту навколишнього середовища,  збереження та раціонального використання цінних при­родних ресурсів, дотримання нормативів гранично допустимих рівнів екологічного навантаження на природне середовище та санітарних нормативів в місті,   захисту здоров’я персоналу систем збирання, відведення стічних вод та очисних споруд, запобігання псуванню обладнання систем водовідведення, очисних і суміжних з ними підприємств,гарантування безперебійної в межах регламентних норм роботи споруд очищення стічних вод та обробки осадів,гарантування, що скиди стічних вод з очисних споруд не спричинять згубного впливу на навколишнє середовище.

Розробником проекту регуляторного акту є ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА»: 09100, Київська обл., м.Біла Церква, вул. Сухоярська, 14;  Email: office@bcvoda.com.ua .

Проект регуляторного акту - рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до  системи централізованого водовідведення м. Біла Церква»  та аналіз регуляторного впливу до нього оприлюднені в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів http://bc-rada.gov.ua/ в розділі «Актуально» та в розділі «Рішення міської ради. Проекти рішень міської ради».

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються протягом місяця з дня опублікування за адресою: 09100, Київська обл., м.Біла Церква, вул. Сухоярська, 14;     приймальня, з 9-00 до 17-00 (понеділок- п’ятниця) або на електронну адресу: office@bcvoda.com.ua.

Заступник міського голови                                                         А. Кравець


Опубліковано: 01 лютого 2019 року
Поділитися