Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Правил користування легкими електричними транспортними засобами на території Білоцерківської міської територіальної громади»

Повідомлення
про оприлюднення проєкту  регуляторного акта –рішення Білоцерківської міської ради
«Про затвердження Правил користування легкими електричними транспортними засобами на території
Білоцерківської міської територіальної громади»

 

Відповідно до статті 40, частини другої статті 42, частини шостої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про деякі питання використання транспортних засобів, оснащених електричними двигунами, та внесення змін до деяких законів України щодо подолання паливної залежності і розвитку електрозарядної інфраструктури та електричних транспортних засобів», Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306 (зі змінами), рішення Білоцерківської міської ради від 31 липня  2024 року № 5931-58-VIII «Про внесення змін в додаток до рішення Білоцерківської міської ради від 26 жовтня 2023 року № 4642-45-VIII «Про план діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік», Білоцерківська міська рада  повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Білоцерківської міської  ради «Про затвердження Правил користування легкими електричними транспортними засобами на території Білоцерківської міської територіальної громади».

Проєкт регуляторного акта розроблений у зв’язку з необхідністю впорядкування використання легких електричних транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Метою прийняття  даного рішення є забезпечення безпеки дорожнього руху та культури використання легких електричних транспортних засобів.

Розробник проєкту регуляторного акта – відділ транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 38/12,  e-mail: transzv@ukr.net.

Проєкт рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Правил користування легкими електричними транспортними засобами на території Білоцерківської міської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено в мережі Інтернет   на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів: https://bc-rada.gov.ua , https://nev/bc-rada.gov.ua

Строк  прийняття  пропозицій та зауважень становить 1 (один) місяць з дня    оприлюднення  проєкту регуляторного акта та аналізу  регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження   приймаються в друкованому та електронному вигляді за адресою:  м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 38/12, відділ  транспорту та зв’язку Білоцерківської міської   ради  щоденно,  з   8-00 до 17-00  год.,  крім   суботи  та  неділі, електронна пошта (e-mail): transzv@bc-rada.gov.ua.

 

 

Заступник  міського  голови                Олександр ПОЛЯРУШ


Опубліковано: 14 серпня 2024 року
Поділитися