Онлайн та СМС інформування Події міста на вашому пристрої

Припинено діяльність нелегальної АЗС на території міста

В ході здійснення нагляду за додержанням законів органами досудового розслідування у формі процесуального керівництва, у кримінальному провадженні, розпочатому СВ Білоцерківського ВП ГУ НП в Київській області, за фактами незаконної діяльності автомобільних заправних станцій на території м. Біла Церква та району, Білоцерківською місцевою прокуратурою ініційовано питання конфіскації в дохід держави обладнання, пального та грошових коштів, що були вилучені під час проведення обшуків на вказаних суб’єктах господарювання.

Так, рішенням Білоцерківського міськрайонного суду Київської області від 30.03.2020, за результатом розгляду клопотання органу досудового розслідування, конфісковано в дохід держави дизельне паливо у кількості понад 2500 літрів, три резервуари, обладнані паливо-роздавальним устаткуванням із заправним пістолетом, що використовувався  для зберігання та реалізації дизельного пального і бензину, касові готівкові грошові кошти, на загальну суму майже 60 тисяч гривень.

Місцевою прокуратурою продовжуються вживатись заходи, спрямовані на викриття та припинення діяльності нелегальних автомобільних заправних станцій на території м. Біла Церква, Білоцерківського, Сквирського, Ставищенського, Володарського та Тетіївського районів.

 

Заступник керівника
Білоцерківської місцевої прокуратури                                      С. Лужецький


Опубліковано: 22 квітня 2020 року
Поділитися