Онлайн та СМС інформування Події міста на вашому пристрої

Про підозру та скеровано обвинувальний акт до Білоцерківського міськрайонного суду

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури повідомлено про підозру та скеровано обвинувальний акт до Білоцерківського міськрайонного суду відносно 60-ти річного місцевого жителя за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 129 КК України – погроза вбивством.

Так, 29 лютого 2020 року, 60-ти річний мешканець м. Біла Церква, прийшов до сімейного кафе «Felixclub», що знаходиться по вул. Леваневського 10 - В, в м. Біла Церква Київської області, та на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з потерпілою, яка працювала у даному кафе,  причиною яких стали ревнощі, розпочав словесну перепалку з останньою, в ході якої, дістав з лівої кишені своїх брюк предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю, спрямував в бік потерпілої, при цьому демонструючи словесно про свій злочинний намір позбавити життя останню.

В ході проведення досудового розслідування особу зловмисника встановлено. Йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2 років.


Опубліковано: 14 квітня 2020 року
Поділитися