«YURIEV OPEN» – свято фігурного катання в Білій Церкві

10 та 11 травня на Льодовій арені «Білий барс» у Білій Церкві відбувався традиційний щорічний Відкритий чемпіонат Білоцерківської міської територіальної громади з фігурного катання на ковзанах «YURIEV OPEN Spring».

У змаганнях взяли участь 145 спортсменів із 10 різних міст України: Білої Церкви, Богуслава, Дніпра, Донецька, Києва, Кременчука, Львова, Новояворівська, Одеси та Харкова.

Під час урочистого відкриття змагань до присутніх з вітальним словом звернулася заступник міського голови Катерина Возненко. Вона сказала слова вдячності всім учасникам, їхнім батькам та тренерам, які знайшли змогу підготуватися та взяти участь у цих змаганнях. Також подякувала організаторам, завдяки зусиллям яких ці змагання відбуваються кожного року, а спортсменам побажала гарних виступів та перемог.

Начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Сергій Мартинов побажав учасникам змагань яскравих вражень від чемпіонату, нових перемог та звершень.

За підсумками виступів відбулося нагородження спортсменів, які посіли І, ІІ та ІІІ місця – у різних вікових категоріях та групах. Переможцям були вручені медалі, кубки, дипломи та символічні подарунки.

У заході також взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради, учасник трьох Олімпійських ігор Назар Коваленко, голова федерації фігурного катання м. Біла Церква, організатор змагань Марія Булах та ін.

«YURIEV OPEN» – свято фігурного катання в Білій Церкві


Опубліковано: 13 травня 2024 року
Поділитися