Як розпочати власний бізнес: розпочато курс навчання для жінок з родин загиблих захисників

Сьогодення ставить наших жінок перед важкими випробуваннями. Зокрема, чимало наших жінок втрачають на війні єдиних годувальників  і змушені брати на свої тендітні плечі забезпечення родин. Допомагати їм у цьому наш обов’язок і, саме тому, КП БМР «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви»  розпочало заняття для цієї категорії жінок у  Школі Малого та Середнього Підприємництва.

Так, 12 серпня стартував спеціалізований курс "Бізнес з нуля: Управління Фінансами". Цей курс особливий, оскільки він адресований родинам загиблих захисників.

 На запит членів сімей загиблих, команда  Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви, розробила програму, яка передбачає надання практичних інструментів управління фінансовими ресурсами на рівні окремого домогосподарства в контексті створення та запуску сімейного, мікро та малого бізнесу.

Вітаючи присутніх заступник міського голови Катерина Возненко  наголосила: «Ми розпочинаємо ці заняття у школі МСП, враховуючи ваш запит. Вони нададуть основи як розпочати власну справу, з чого розпочинати, як розрахувати бізнес-плани тощо. Школа вже неодноразово випускала своїх учнів, які у подальшому стали  успішними, тому бажаю і вам отримати від навчання максимум користі і неодмінно скористатися здобутими знаннями».

Катерина Возненко також розповіла про бізнес-клімат у місті, про можливості, які надає громада та про необхідність країни, зокрема, у підприємцях та створенні робочих місць.

ТВО директора Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви Тетяна Бендус також привітала учасниць школи та побажала успіхів та змістовних  знань.

Отож, у перший день курсу слухачки мали змогу більш познайомитись один з одним та налаштуватися на подальшу роботу. А також навчились ставити перед собою цілі та визначали ресурси які потрібні для їх досягнення.

Як розпочати власний бізнес: розпочато курс навчання для жінок з родин загиблих захисників


Опубліковано: 14 серпня 2023 року
Поділитися