Визначено переможців конкурсу на вакантні посади у структурні підрозділи міської ради 10 листопада у Білій Церкві відбулися співбесіди з кандидатами на заміщення вакантних посад у структурних підрозділах міської ради.

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, під час якого було перевірено знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли ознайомитись з переліком питань, які виносилися на іспит заздалегідь на офіційному веб-сайті міської ради.

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді. Надали аргументи, які на їхню думку сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне  функціонування і  подальший розвиток  відповідного профілю.

Відповідно протоколу конкурсної комісії № 12/21 від 1 листопада 2021 р. міському голові рекомендовано призначити на посади:

- начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради - Копишинського Олексія Миколайовича;

- головного спеціаліста відділу з питань сімейної та молодіжної політики управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради - Скопич Валерію Василівну;

– головного спеціаліста відділу культури і мистецтв управління культури і туризму Білоцерківської міської ради - Ткач Руслану Василівну;

– головного спеціаліста фінансово-господарського відділу управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради - Буханець Людмилу Василівну;

– головного спеціаліста – уповноважену особу зі здійснення закупівель відділу правової роботи та публічних закупівель управління освіти і науки Білоцерківської міської ради - Зінченко Ірину Миколаївну;

Рекомендувати міському голові зарахувати до кадрового резерву на заміщення посад:

-начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради - Головачова Віталія Володимировича;

-головного спеціаліста відділу з питань сімейної та молодіжної політики управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради - Кубенко Наталію Анатоліївну.


Опубліковано: 11 листопада 2021 року
Поділитися