Висококваліфіковані кадри – запорука успішного розвитку агропромисловості!

12 жовтня у Білій Церкві відбувся захід з нагоди підписання меморандуму про співпрацю між Білоцерківським національним аграрним університетом та Київською обласною державною адміністрацією.

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін наголосив, що Білоцерківський національний аграрний університет є одним з найпотужніших та найпрестижніжих вишів нашої країни, за що подякував усьому викладацькому складу та керівництву закладу в особі ректора Олени Шуст.

«Поспілкувавшись сьогодні з викладачами різних факультетів закладу та студентами я зрозумів одне – люди цим живуть», - зауважив Василь Володін.

Підписання меморандуму - визначна подія, яка ставить на меті консолідацію зусиль університету та Київської облержадміністрації, подальший розвиток аграрної освіти та формування у майбутньому спільноти висококваліфікованих правників.

У ході заходу учасники відвідали виставку, на якій кожен факультет презентував свою продукцію, досягнення, методичну літературу, посібники, програми, презентації та технології, розроблені безпосередньо співробітниками кафедр.

У заході взяли участь міський голова Геннадій Дикий, секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк.

Висококваліфіковані кадри – запорука успішного розвитку агропромисловості!


Опубліковано: 12 жовтня 2021 року
Поділитися