Вони працюють вдень і вночі та за будь-якої погоди, без вихідних та перепочинку як у мирний час, так і в умовах війни

У нашій громаді працює майже восьмитисячна армія білоцерківців, які  своєю працею забезпечують життєдіяльність рідного міста, створюють належні побутові умови для її мешканців. Від роботи цих працівників значною мірою залежить затишок в кожному домі, працездатність людей, їх настрій і, навіть, атмосфера в суспільстві. Це працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

 

Зараз важко переоцінити вкрай важливу роботу комунальників, адже часто під ворожими обстрілами, ризикуючи власним життям вони забезпечують стабільне постачання води, електроенергії, тепла споживачам, ліквідовують наслідків рашистських атак.

 

Традиційно, у третю неділю березня в Україні вшановують людей, причетних до сфери послуг та життєзабезпечення громад.

 

Напередодні свята, 17 березня, міський голова Геннадій Дикий зустрівся з представниками сфери, аби привітати їх із професійним святом та від імені жителів Білоцерківської міської територіальної громади  висловити слова вдячності.

 

Міський голова зазначив: «Рік, що минув змінив думку громадян щодо важливості роботи працівників вашої сфери, адже, коли все добре, всі роботи виконуються вчасно –  щоденної кропіткої роботи комунальників не видно. Проте, коли є хоч невеликі негаразди – це відчувають усі.

Я пишаюся кожним з вас, бо протягом останнього року комунальні та приватні підприємства сектору житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення громади утримують її. В критичних ситуаціях ви завжди були на місці, незважаючи на близькість фронту до Білої Церкви – ми жили, працювали й усі комунальні служби, місто прибиралося, опалювалося та  надавалися всі послуги населенню.

Цієї зими ми також мали виклики, і тут на місті ви відстоювали і з честю втримали свій фронт, особливо під час блекаутів, оскільки підступний ворог бив саме по цивільній інфраструктурі.

Війна ще не закінчилася, але ми щодня, разом із вами, кожен на своєму місті робимо все, щоб не дати повернути Білоцерківську громаду і нашу Україну у середньовіччя і задовольняємо населення вкрай необхідними життєвими потребами».

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку житлово-комунального господарства в умовах воєнного стану та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення робітникам сфери вручили грамоти та подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.  

До привітань приєднався і заступник міського голови, який  є куратором сфери Анатолій Кравець.

Бажаємо всім працівникам галузі та їхнім родинам найскорішої перемоги, миру,  міцного здоров’я, нових професійних звершень.

 

 

 

 

Вони працюють вдень і вночі та за будь-якої погоди, без вихідних та перепочинку як у мирний час, так і в умовах війни


Опубліковано: 17 березня 2023 року
Поділитися