Вони потребують позитивних емоцій, спілкування, нових знайомств

Свято Миколая люблять та з радістю чекають тисячі дітей, адже у день Святого – 19 грудня, всі, хто був чемними отримують подарунки.

Напередодні Дня св.Миколая різні категорії дітей громади не оминули увагою.

16 грудня у приміщенні КУ БМР “Територіальний центр надання соціальних послуг ім. Петера Новотні” зібралася молодь з особливими потребами.

Передноворічні заходи для людей з інвалідністю є важливими й дуже щемливими, адже така категорія громадян відчуває світ по-особливому, потребує більше уваги та турботи, ніж інші.

Святкове дійство у невимушеній атмосфері, створеній працівниками Територіального центру, дало змогу молоді отримати позитивні емоції, поспілкуватися, знайти нові знайомства. І все це – у дружньому колі!

Для гостей закладу було проведено майстер клас з виготовлення фоторамки, підготовлена розважальна програма, в ході якої молоді люди радо зустрічали Святого Миколая та разом запалювали вогні на Новорічній ялинці.

Не абияким сюрпризом для молоді стало вручення кожному учаснику дійства власної фотографії, яку вони змогли вставити у щойно виготовлену власними руками фоторамку. Фотосесія також відбувалася в рамках заходу.

На святкове дійство завітали міський голова Геннадій Дикий, начальник управління освіти і науки Юрій Петрик та депутат міської ради Станіслав Поліщук. Вони разом з директором КУ БМР “Територіальний центр надання соціальних послуг ім. Петера Новотні” Іриною Догою привітали присутню молодь з Днем Св.Миколая та прийдешніми Новорічно-Різдвяними святами. Побажали, міцного здоров’я та щоб у кожного сталося диво і неодмінно збулися мрій.

Усім учасникам заходу вручили солодощі та продуктові набори від міської ради.

Можна з впевненістю сказати, що таке свято запам’ятаєтеся молоді з особливим потребами надовго, адже на завершення відбулася ще й дискотека.

Вони потребують позитивних емоцій, спілкування, нових знайомств


Опубліковано: 16 грудня 2021 року
Поділитися